Koopwoning Duitsland

Wanneer u reeds in het grensgebied tussen Nederland en Duitsland woont, is het slechts een kleine stap naar een koopwoning aan de andere kant van de grens. Desondanks komen er nog wat zaken bij kijken die bij onze oosterburen nét iets anders zijn geregeld als in Holland. Oost Makelaardij helpt u gráág!

Wie we zijn
Welkom bij Oost Makelaardij! Wij zijn een organisatie met jarenlange ervaring in het aanbieden van koopwoningen nabij de Duitse grens én eroverheen. Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een woning bij onze oosterburen? Dan helpen wij u graag tijdens dit hele proces: vanaf het bezichtigen van de woning tot aan het afsluiten van de hypotheek.

Wat we doen
Bij Oost Makelaardij vind u een groot aanbod woningen in alle soorten en maten met één gemeenschappelijk element: ze liggen in Duitsland. En niet zomaar in Duitsland – in het prachtige grensgebied vlakbij het Nederlandse Emmen. Voor het meest recente aanbod aan koopwoningen kijkt u op www.oostmakelaardij.nl!

Wat u moet weten
Zoals eerder gesteld zijn er wezenlijke verschillen tussen het wonen in Nederland en Duitsland. Met name in het geval van een koopwoning komen er juridische reglementen om de hoek kijken die u misschien niet had voorzien. Geen zorgen – wij kennen de Duitse wet- en regelgeving op ons duimpje en sturen u maar al te graag in de juiste richting!

Méér informatie
Kijk op www.oostmakelaardij.nl voor méér informatie over ons bedrijf en de diensten die we aanbieden.