Makelaar Duitsland

Als je eenmaal het besluit hebt genomen om naar een nieuw huis te gaan kijken, begint een lange, spannende en intensieve speurtocht. Allerlei factoren worden in je keuze betrokken. Je speurtocht brengt je op bijzondere plekken.

Wat wil je eigenlijk?
De eisen die je aan de nieuwe woning stelt zijn natuurlijk heel persoonlijk. Je houdt rekening met het aantal kamers, de grootte van de ruimtes en bijvoorbeeld de tuin om het huis. Wil je een vrijstaand huis, twee onder één kap of een huis in een rij? Ook de straat, de buurt en de plaats waar het huis staat is belangrijk. Voorzieningen als scholen, ziekenhuizen, winkel- en sportcentra kunnen ook een rol spelen. En laten we de financiële kant niet vergeten: de prijs.

Verruim je blik
In Nederland staan er heel wat huizen te koop. De kans dat jouw droomhuis erbij staat is erg groot. Het is jammer dat de prijs van de beoogde woning vaak een remmende factor is. Dat kan anders, als je je blik letterlijk verruimt: kijk eens over de grens. De prijzen voor woningen in Duitsland liggen lager dan aan de Nederlandse kant van de grens. Voorzieningen zijn vergelijkbaar met wat je hier gewend bent en voor familie- en vriendenbezoek ben je snel weer de grens over.

Specialist
Breng eens een bezoek aan www.hollandimmocenter.com om te zien welk aanbod aan woningen er in Duitsland zijn. Met de goede begeleiding en ondersteuning kun je hier je droomhuis vinden!