Wonen in Duitsland

Op een dag neem je het besluit: je wilt een andere woning. Misschien is het huidige huis te groot of te klein geworden, misschien ben je toe aan verandering van omgeving. Vanaf dit moment stel je een eisenpakket samen waar je nieuwe huis aan moet voldoen. En er blijken heel wat verrassende mogelijkheden!

Het beste van twee werelden
Hoewel in Nederland genoeg mooie huizen te koop staan die aan je wensenlijstje voldoen, is het verstandig ook eens over de grens te kijken. Dat geldt zeker als je het vizier gericht had op het oosten van Nederland. Een van de belangrijkste redenen om eens in het westen van Duitsland naar een geschikte woning te kijken is de prijs. De woningen in Duitsland staan wat prettiger geprijsd dan soortgelijke exemplaren in Nederland.

Wonen in Duitsland
Met een huis in het westen van Duitsland zit je redelijk in de buurt van de Nederlandse grens. Dat betekent dat je werk of contacten met familie en vrienden niet hoeven te lijden onder je verhuizing naar Duitsland. Gelukkig hoef je niet voor alles terug de grens over. De Duitsers hebben hun zaakjes prima geregeld en alle noodzakelijke voorzieningen zijn dan ook in de buurt en doen niet onder voor wat je in Nederland gewend was.

De beste begeleiding
In Duitsland staan genoeg huizen te koop, dat kun je aan het woningaanbod op www.hollandimmocenter.com goed zien. Ook op het gebied van begeleiding van je aankoop zijn hier alle specialisten aanwezig!