Woning Duitsland

Gemutlich wonen in Duitsland?
Oost Makelaardij helpt u daarbij!

Steeds meer mensen uit Emmen en omstreken verkassen naar Duitsland. Daar zijn ook heel goede persoonlijke, financiële en/of sociale redenen voor.

In Duitsland koopt u voor hetzelfde bedrag veel meer huis dan in Nederland. De Duitse huizen zijn goedkoper en van een betere kwaliteit. U zit dan wat verder af van werk, familie en vrienden, maar de auto is bij onze oosterburen zeker niet de financiële last die het in Nederland wel is.

Ook als u niet meer werkt, is Duitsland een interessante optie vanwege het sympathieke belastingklimaat. Bovendien is de Duitse gezondheidszorg goedkoper, de zorg persoonlijker en de wachttijden korter.  De prijzen in de super zijn veel lager dan in Nederland. In Duitsland is de BTW 6%. Vergelijk dat maar eens met de Nederlandse BTW van bijna 20%. Kassa dus, gooi het winkelwagentje maar snel vol. In uw portemonnee zult u het niet merken.

Interesse? Oost Makelaardij, met een ruime ervaring op de Duitse huizenmarkt, zal u met alle plezier helpen bij het kopen van een huis in Duitsland. U wordt door Oost Makelaardij het gehele kooptraject begeleid en geadviseerd: www.oostmakelaardij.nl maakt u gegarandeerd blij.