Gorilla Wear schoenen review

Gorillawear is een bedrijf dat via hun website/webshop kleding verkoopt voor heren en dames. Ze richten zich daarbij expliciet op de sport. Het bedrijf bied alles aan voor de sportievelingen

Waar moet je dan aan denken? Nou bijvoorbeeld sportshirts. Zoek je een shirt waarin je lekker kunt hardlopen? Dan vindt je bij Gorillawear zeker wat je nodig bent. Zoek je daarbij ook een trainingsbroek? Dit is er ook. En uiteraard zijn er ook complete sets te koop in de vorm van trainingspakken.

Schoenen hebben ze ook in hun brede assortiment. Zoals hierboven al gemeld, zowel voor heren als dames. Voor alles op het gebied van atletiek en aanverwante sportactiviteiten zit je goed bij dit veelzijdige bedrijf.

Ben je bepaalde accesoires nodig? Zoals een handige en praktische sporttas om al je sport items mee te nemen naar je sport locatie? Geen probleem. Je vindt er een bij Gorillawear.

Gorillawear is ook gespecialiseerd in vechtsportattributen. Dus ben jij een fanatieke vechtsporter? Kijk eens op de website en je vindt gegarandeerd spullen die jouw je favoriete sport beter laten uitvoeren.

Sportschoenen
Hieronder wil ik dieper ingaan op de sportschoenen. Hierover zal ik jullie hieronder meenemen in mijn review over dit artikel.

Ik heb nu al diverse schoenen via Gorillawear gekocht voor verschillende doeleinden.

Casual sneakers
Om te beginnen de casual sneakers. Ik zocht een lekkere en comfortabele schoen voor gewoon overdag. Een lekkere schoen die je even snel aan trekt als je de stad in gaat. Of als je op bezoek gaat bij je vrienden. Hiervoor ben ik geslaagd bij Gorillawear. In deze categorie schoen hebben ze een ruim aanbod. Ook zijn er verschillende kleuren verkrijgbaar.

Ik heb gekozen voor de newport sneakers in de beige kleur. Dit is een erg fijne schoen met een goede zool. De zool is altijd belangrijk. Je wilt natuurlijk niet dat je zere voeten krijgt als je een middagje in de stad rond struint. En dat is zeker niet het geval bij deze schoen. Een paar weken terug heb ik ongeveer vier uur lang gelopen op deze schoenen. Dat was ook daadwerkelijk zoals hierboven gemeld in de stad. Aan het eind van de dag kon ik niet merken dat ik Ć¼berhaupt gelopen had. Zeer tevreden over.
Ik heb gekozen voor de beige variant. Als ik ga voor spierwit vindt ik het altijd jammer als de eerste vlekjes er op komen. Op beige zie je dat net wat minder snel. Ideaal.

Deze schoen is erg zacht van binnen. Toch krijg je niet snel van vervelende geurtjes in de schoenen. Dat komt door de goede ventilatie die ze hebben.

Op het moment dat ik de schoenen kocht zat er bovendien ook nog een korting op vanwege een aanbieding. Nu heeft Gorillawear sowieso altijd wel leuke aanbiedingen. Houd de site dus goed in de gaten en wie weet is er aankomende week wel iets in de aanbieding dat jij nodig bent. Mooi meegenomen toch?

Mijn conclusie over de newport sneakers is dat ze een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding hebben.

Gorilla wear gym hybrids
Aangezien ik vaak in de sportschool en de sporthal te vinden ben, heb ik daar ook regelmatig andere schoenen voor nodig. De laatste keer dat ik moest wisselen heb ik de Gorilla wear gym hybrids gekozen. Dit is een erg fijne schoen waarop je perfect je fitnessoefeningen in de studio kunt doen. De zool zorgt voor een stevige ondersteuning waarbij je stevig staat op het moment dat je bijvoorbeeld met gewichten in de weer bent.

Naast het fitnessen ben ik vaak in de sporthal te vinden voor een potje zaalvoetbal. Deze sport beoefen ik op dezelfde schoenen. Mijn oordeel is dat je hier goed op kunt voetballen op de ondergrond die een sporthal bied. Door de stevige maar lekker verende zool krijg je geen last van drukplekken. Daarbij ben je op dit schoeisel lekker wendbaar. Dit voorkomt bovendien blessures.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.